2271040299 Απλωταριάς 13, Χίος alex.georgoulis87@gmail.com
hero image

 

 
 


Αλέξανδρος Γεωργούλης | Δικηγορικό γραφείο, ΧίοςΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;
Res, non verba = έργα, όχι λόγια

Στo Δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Κων. Γεωργούλη με έδρα τη Χίο, εργαζόμαστε συστηματικά και μεθοδικά, με αποκλειστικό γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση των συμφερόντων και νομίμων δικαιωμάτων των πελατών μας. Συνδυάζοντας αποτελεσματικά την ευρεία γνώση της πολύπλευρης ελληνικής νομικής επιστήμης, τη συστηματική δουλειά και την εξειδίκευση, το δικηγορικό μας γραφείο οδηγεί με σταθερά βήματα τους πελάτες του στην υλοποίηση των στόχων τους.

Η έμπειρη ομάδα μας προσφέρει ευρεία νομική υποστήριξη, αξιοποιώντας την άριστη τεχνολογική της υποδομή, καθώς και ένα ευρύ δίκτυο εξωτερικών συνεργατών στην Ελλάδα και σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στο ποινικό δίκαιο καθώς και στο δίκαιο αλλοδαπών και μετανάστευσης, το δικηγορικό γραφείο μας, αναλαμβάνει επίσης υποθέσεις αστικού δικαίου, εμπράγματου δικαίου και οικογενειακού δικαίου ενώ ειδικεύεται και στην διαμεσολάβηση προκειμένου να επιτευχθεί εξωδικαστικά ή επίλυση κάποιας υπόθεσης.
 
 

 

 

 ΕΜΠΕΙΡΙΑ


Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Κων. Γεωργούλη με έδρα τη Χίο, ιδρύθηκε το 2019, στοχεύοντας να αποτελέσει για τους πελάτες του σημείο αναφοράς στα διάφορα ζητήματα δικαίου που ανακύπτουν στη ζωή και την επιχείρησή τους.

Με πλούσια εμπειρία σε ποικίλους κλάδους δικαίου και εξοικείωση με τις ιδιαιτερότητες και τις συνεχείς αλλαγές της ελληνικής νομοθεσίας και πραγματικότητας, το γραφείο μας συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση τόσο απλών όσο και περίπλοκων νομικών θεμάτων.
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ


Στο δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Κων. Γεωργούλη με έδρα τη Χίο, είμαστε ανοιχτοί στις προοπτικές και τις ανάγκες των εντολέων μας, ικανοί να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου νομικού και οικονομικού τοπίου.

Σύγχρονοι σε οργάνωση και συνεργασία, ευέλικτοι στην σκέψη, εξειδικευόμαστε στο Ποινικό Δίκαιο, Δίκαιο Αλλοδαπών, Αστικό Δίκαιο (οικογενειακό, εμπράγματο, κληρονομικό, ενοχικό) και στο Δημόσιο Δίκαιο, με βασικό πυλώνα του γραφείου μας τη ρήση «Res, non verba= έργα, όχι λόγια».
 
 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε την υπόθεση που σας απασχολεί και μαζί να βρούμε την ιδανική προσέγγισή της.