2271040299 Απλωταριάς 13, Χίος alex.georgoulis87@gmail.com
hero image

 

 
 
Ποινικό Δίκαιο
Αλέξανδρος Γεωργούλης | Δικηγορικό γραφείο, Χίος
 
Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Κων. Γεωργούλη με έδρα τη Χίο, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλα τα στάδια της ποινικής δίκης, κατέχοντας υψηλή ακαδημαϊκή κατάρτιση και αυξανόμενη και συνεχιζόμενη εμπειρία στη δικαστηριακή πρακτική.

Με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στο ποινικό δίκαιο εκπροσωπούμε φυσικά και νομικά πρόσωπα για την παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε αδικήματα που τελέστηκαν σε βάρος τους (υποβολή μηνύσεων, παρακολούθηση πορείας ποινικής δίωξης, παράσταση  στην προδικασία και στο ακροατήριο).
 

 
 
 
 
  Ποινικό Δίκαιο
Ο κλάδος του Ποινικού Δικαίου ρυθμίζει το νομικό πλαίσιο της αντιμετώπισης των εγκλημάτων. Είναι δηλαδή, το σύνολο των κανόνων που προβλέπουν ποιες πράξεις είναι αξιόποινες και ποιες ποινές επιβάλλονται για τις πράξεις αυτές.

Η εκπροσώπηση στην ανάκριση, η σύνταξη απολογητικών υπομνημάτων, η παράσταση στο ακροατήριο, η σύνταξη και κατάθεση κάθε σχετικού με όλες  τις ανωτέρω διαφορές ενδίκου μέσου όπως εφέσεων, η κατάθεση μηνύσεων, η υποστήριξη φυσικών και νομικών προσώπων στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους ζωής με σκοπό την αποφυγή τέλεσης παρανόμων ενεργειών προβλεπομένων είτε στο Ποινικό Κώδικα είτε σε ειδικούς ποινικούς νόμους αλλά και η διενέργεια θεσμών εναλλακτικής δικαιοσύνης πέραν του παραδοσιακού μοντέλου της ποινική δίκης όπως η ποινική συνδιαλλαγή και η ποινική διαπραγμάτευση αποτελούν βασικά πεδία της νομικής υποστήριξης των εντολέων μας.

Με γνώμονα τη σχέση εμπιστοσύνης και την εχεμύθεια υπερασπιζόμαστε τους εντολείς μας από το στάδιο της προανάκρισης μέχρι την παράσταση ενώπιον των Δικαστικών Συμβουλίων και των Ποινικών Δικαστηρίων όλων των βαθμίδων -τόσο πλημμεληματικού όσο και κακουργηματικού χαρακτήρα.
 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε την υπόθεση που σας απασχολεί και μαζί να βρούμε την ιδανική προσέγγισή της.